Recensies

laat ons weten hoe je ervaring was.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres blijft prive.

Het kan eventjes duren voordat je reactie te zien is op de site
We behouden het recht om berichten te verwijderen
9 berichten.
Jahzeel Amor Jaime uit Gouda schreef op 29 januari 2024
I consider working with Jos as a wonderful and fun experience. He is fun and easy to work with. I appreciate his time making time, talent, efforts for producing such incredible result. I am amazed by his ability in every aspect, details and his creativity. Walking through his studio has everything in you need( clothing, food, shoes and many more). He is exceptional Photographer I ever know.
Laura uit Nijmegen schreef op 13 december 2023
De samenwerking met Jos was geweldig! Er wordt goed voor je gezorgd en de verwachtingen zijn duidelijk. Ik had mijn eerste lingerie shoot daar en ik had geen betere fotograaf kunnen hebben. Het resultaat is prachtig en ik was erg op mijn gemak tijdens de shoot. Ik heb veel geleerd over poseren en fotoshoots.
Mylene savannah cabri uit Beverwijk schreef op 12 november 2023
Altijd super fijne samenwerking gehad met Jos, altijd super veel lachen en grappen maken en super mooie foto's. Zeker een aanrader en voor mij is het zeker waard het lange stuk te reizen. Ook al meerdere publicaties gehad dankzij Jos. Echt een toppertje is het. Dikke kus mylene
Silvana uit Made schreef op 12 november 2023
Ik heb een hele prettige ervaring gehad met Jos! Bij aankomst legt hij uit wat je van de shoot kan verwachten en dat is erg fijn. Ik ben opgemaakt door een MUA en Jos heeft prachtige kleding voor de shoot! Het was erg gezellig en hij stelt je ook op je gemak. Hij helpt met poseren en daar heb ik ook veel van geleerd. De resultaten waren heel gaaf! Ik zou het zeker aanraden.
Alisha uit Maarssen schreef op 20 augustus 2023
Ik werk erg graag samen mer Jos! Nu al een aantal keer geweest en zeer tevreden over de resultaten! Er word goed voor je gezorgd en jos heeft echt verstand van zowel fotografie als het aansturen van modellen!
Margelie schreef op 9 augustus 2023
Super tevreden over de samenwerking met Jos! Hij weet er een gezellige sfeer van te maken en is daarbij heel professioneel. Ik werd opgemaakt door een make-up artist waar Jos vaker mee samenwerkt. De resultaten zijn ontzettend gaaf!
Vanessa Nammensma uit Leeuwarden schreef op 19 juli 2023
Altijd hele fijne samenwerkingen met Jos! Je bespreekt samen goed wat het thema is en Jos heeft een hele mooie studio! Jos is gastvrij en zorgt er altijd voor dat je op je gemak bent bij de shoot. Top fotograaf!
Nur schreef op 19 juli 2023
Heel fijn om samen te werken met Jos. Professioneel en een mooie studio, vaak in samenwerking met een make-up artist/ styling. Gastvrij, lunch wordt altijd geregeld en foto's zijn mooi en snel bewerkt wat ook prettig is.
Sahana uit Eindhoven schreef op 15 juli 2023
Altijd gave samenwerkingen met Jos. Hij is super creatief en bedenkt tussendoor nog wat ideetjes om de shoot nog creatiever te maken dan het al is. Naast dat hij creatief is vind ik Jos ook heel gezellig. Hij zorgt er voor dat je je eerst op je gemak voelt. Maak je maar geen zorgen of je kunt lachen op de foto of gespannen kijkt. Jos maakt je wel aan het lachen (if u know you know) ?