Recensies

laat ons weten hoe je ervaring was.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres blijft prive.

Het kan eventjes duren voordat je reactie te zien is op de site
We behouden het recht om berichten te verwijderen
5 berichten.
Alisha uit Maarssen schreef op 20 augustus 2023
Ik werk erg graag samen mer Jos! Nu al een aantal keer geweest en zeer tevreden over de resultaten! Er word goed voor je gezorgd en jos heeft echt verstand van zowel fotografie als het aansturen van modellen!
Margelie schreef op 9 augustus 2023
Super tevreden over de samenwerking met Jos! Hij weet er een gezellige sfeer van te maken en is daarbij heel professioneel. Ik werd opgemaakt door een make-up artist waar Jos vaker mee samenwerkt. De resultaten zijn ontzettend gaaf!
Vanessa Nammensma uit Leeuwarden schreef op 19 juli 2023
Altijd hele fijne samenwerkingen met Jos! Je bespreekt samen goed wat het thema is en Jos heeft een hele mooie studio! Jos is gastvrij en zorgt er altijd voor dat je op je gemak bent bij de shoot. Top fotograaf!
Nur schreef op 19 juli 2023
Heel fijn om samen te werken met Jos. Professioneel en een mooie studio, vaak in samenwerking met een make-up artist/ styling. Gastvrij, lunch wordt altijd geregeld en foto's zijn mooi en snel bewerkt wat ook prettig is.
Sahana uit Eindhoven schreef op 15 juli 2023
Altijd gave samenwerkingen met Jos. Hij is super creatief en bedenkt tussendoor nog wat ideetjes om de shoot nog creatiever te maken dan het al is. Naast dat hij creatief is vind ik Jos ook heel gezellig. Hij zorgt er voor dat je je eerst op je gemak voelt. Maak je maar geen zorgen of je kunt lachen op de foto of gespannen kijkt. Jos maakt je wel aan het lachen (if u know you know) 😝